Winactie

Winactie RBTegels banner landingpagina
Winactie RBTegels stap 1

Maak mooie foto’s en laat ons zien hoe je de tegels van RB Tegels in je ruimte hebt gebruikt.

Winactie RBTegels stap 2

Vul het formulier in en stuur ons foto’s van je ruimte.

Winactie RBTegels stap 3

Geef jezelf de kans om €100 cashback te winnen! Volg ons op Instagram en Pinterest om te zien wie de winnaar van de maand is.

Heb je vloer- of wandtegels gekocht bij RB Tegels? Geweldig! Dan nodigen we je uit om mee te doen aan onze actie! Dit is wat je moet doen:

1. Maak ten minste 2 foto’s van je kamer waarop de tegels te zien zijn die je bij RB Tegels hebt gekocht. Zorg dat de foto mooi en esthetisch aantrekkelijk is. Toon je inrichting en onze tegels op de best mogelijke manier. Vergeet niet om overbodige elementen (bijv. rommel op tafel) weg te halen voordat je de foto maakt. Eén of alle foto’s worden toegevoegd aan de galerij hieronder.

2. Vul het formulier in en stuur ons foto’s van je mooie ruimte.

3. Geef jezelf de kans om €100 cashback te winnen! Aan het begin van elke maand kiezen we een winnaar. Als je de winnaar bent, nemen we per e-mail contact met je op.

 

▬  Je kunt elke maand met hetzelfde bestelnummer aan de actie deelnemen.
Het is belangrijk dat je elke keer een nieuwe foto stuurt (gebruik niet meerdere keren dezelfde foto). Denk bijvoorbeeld aan andere decoraties, een opname vanuit een andere hoek, een ander perspectief. Zorg er dan voor dat de nieuwe foto niet lijkt op de vorige die je al hebt ingestuurd. Als je foto niet verschilt van wat je ons al hebt gestuurd, heeft RB Tegels het recht om te weigeren bijna dezelfde foto op de winactie website te publiceren.

Heb je onlangs meerdere bestellingen gedaan bij RB Tegels?
Vergroot je kansen om te winnen! Je kunt met meerdere bestelnummers meedoen. Vul het formulier telkens in met een nieuw bestelnummer en een nieuwe foto waarop het tegels uit de bestelling te zien is. Gebruik niet dezelfde foto voor verschillende bestelnummers.

 

Je kunt maar één keer per persoon en één keer per bestelling winnen.

Elk interieurontwerp is op zijn eigen manier uniek. We zijn dus heel benieuwd hoe jij onze wand- of vloertegels in je interieur hebt gebruikt! Maak foto’s om anderen te inspireren en maak kans op €100 cashback te winnen.

1. Aan het begin van elke maand kiezen we uit de deelnemers van de vorige maand één persoon die van ons 100 euro cashback krijgt, rechtstreeks op zijn of haar bankrekening. De winnaar van januari wordt dus begin februari bekendgemaakt. De winnaar van februari wordt begin maart bekendgemaakt, enzovoort.

2. Je kunt alleen aan de actie deelnemen als je tegels van RB Tegels hebt gekocht en ons een mooie foto hebt gestuurd via het daarvoor bestemde formulier. Je foto wordt toegevoegd aan onze galerij op de website en op onze sociale mediakanalen. Door ons je foto’s te sturen, ga je ermee akkoord dat we je foto’s kunnen gebruiken in onze marketingactiviteiten.

3. De winnaar wordt gekozen door het team van RB Tegels en wordt bekendgemaakt op deze website en op onze sociale mediakanalen.

4. Als je in een bepaalde maand de winnaar bent, ontvang je van ons een speciale e-mail. Je wordt gevraagd een bankrekening op te geven waarnaar we je prijs kunnen sturen.

5. Je kunt aan deze actie meedoen, ook als je in 2022 tegels bij RB Tegels hebt gekocht.

– De winnaar wordt gekozen door het marketingteam van RB Tegels.

– Het RB Tegels team kan besluiten je foto niet aan de website of social media toe te voegen als deze niet aan de eisen voldoet – zie het tabblad “Tips om een mooie foto te maken”. Je wordt dan geïnformeerd en gevraagd eventuele correcties aan te brengen.

– RB Tegels heeft altijd het recht om de regels van de €100 cashback actie te wijzigen of deze tijdelijk stop te zetten of te sluiten zonder opgaaf van reden.

– Als er in een bepaalde maand minder dan 3 deelnemers zijn, heeft RB Tegels het recht in die maand geen winnaar te kiezen en de selectie van een winnaar uit te stellen tot de volgende maand/en.

– Alleen RB Tegels klanten kunnen aan deze actie deelnemen.

– Het team van RB Tegels zal contact opnemen met de winnaar, maar als de winnaar niet binnen de gestelde termijn reageert op de e-mail over de prijs, dan kan RB Tegels een andere winnaar kiezen.

– Door je in te schrijven voor deze actie ga je ermee akkoord dat de foto’s door RB Tegels kunnen worden gebruikt in elke marketingactiviteit; dit zijn bijvoorbeeld social media berichten, nieuwsbericht, blog, flyers, brochures.

– Als je een account hebt op Instagram of Pinterest, kun je de foto’s die je ons stuurt ook daar publiceren. Je kunt ons profiel taggen @rbtegels en de hashtag #rbtegelscashback | Maar let op: de juiste manier om deel te nemen aan de actie is echter om je foto te uploaden via bovenstaand formulier.

Je hoeft geen professionele fotograaf te zijn om een mooie foto te maken in je kamer. We hebben wat tips voor je om je te helpen een geweldige foto te creëren.

  • Houd de kamer vooral netjes. Verwijder alle overbodige spullen, renovatieartikelen, rommel, enz.
  • Richt de kamer of plek die je wilt fotograferen in. Als je bijvoorbeeld de vloertegels wilt laten zien, fotografeer ze dan als er al een bank, vloerkleed of lamp in je woonkamer staat. Laat de hele inrichting op de foto zien, niet slechts één tegel.
  • Maak foto’s bij daglicht (indien mogelijk). Anders zorg je ervoor dat het licht in je ruimte aan is.
  • Zorg ervoor dat er geen mensen op de foto te zien zijn.
  • Juiste compositie van de opname; soms hoef je de telefoon alleen maar iets naar voren, opzij of naar achteren te bewegen om een mooie opname te krijgen.
  • Fotografeer de details, maar ook de hele ruimte. Als je de nieuwe wandtegels op de achterwand in de keuken wilt benadrukken, maak dan één foto van dichtbij en een andere die uitzoomt om de tegels en decoraties te laten zien, bijvoorbeeld de mok en de bloem ernaast.

Deze foto's doen mee aan de winactie van RB Tegels

Winnaars van vorige maanden

Vloertegel A23 op de wand en Vloertegel R17
Winactie RBTegels - Colonial Jade Mate
RBTegels_WinActie-badkamer betegeld met Houtlook tegel 20x120 cm Marbella Natural Nav40 Hoogglans wandtegel 10x10 cm Alexand roze RBT107
Winactie RBTegels Wandtegel Ecoline Turquoise A139 in het toilet
Vloertegel 60×120 cm marmerlook Cifre Statuario Mat RBT03
Winactie RBTegels - Vloertegel 60x120 A83 en 60x60 cm H98
RBT06 60x60 HG Cifre Diamond Gold Brillo 60x60 cm; RBT04 60x60 Cifre Diamond Gold Mate 60x60 cm; RBT42 13x13 Dav Manual marte Gold 13x13 cm als badkamer tegels
Word jij de volgende winnaar van RB Tegels winactie
RBTegels Winactie - Wandtegels Baltimore RBT73 gebruik in de slaapkamer
Vloertegel 13,9x16 cm Hexagon Ecoline Roze Grijs A191 als keukentegels gelegd
Winactie RBTegels - Vloertegel Hexagon Donker Grijs A182 in de keuken